مصراوى سات

مصراوى سات (http://www.masrawysat.com/vb/index.php)
-   ستار و سوبر جولد و ديسكفرى و اوميكس (http://www.masrawysat.com/vb/forumdisplay.php?f=553)
-   -   للقائمين على العمل في المنتدى هوحضراتكم مابتردوش غير ع الموضوعات السهله بس ياريت حد يعبرنا (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=2726808)

medoalsogyr 11-14-2017 10:16 AM

للقائمين على العمل في المنتدى هوحضراتكم مابتردوش غير ع الموضوعات السهله بس ياريت حد يعبرنا
 
مشكله فى جهاز كنج ستار المينى

joe_sat 11-14-2017 11:49 AM

رد: للقائمين على العمل في المنتدى هوحضراتكم مابتردوش غير ع الموضوعات السهله بس ياريت حد يعبرنا
 
[CENTER][B][COLOR="Blue"]ارجو ذكر نوع الجهاز كامل
[COLOR="Red"](مثل) king star 555 mini[/COLOR]
وارفاق صوره للجهاز والمنيو [COLOR="red"]لو امكن[/COLOR]
مع ذكر العيب بشكل واضح وصريح لكى تتم مساعدتك بشكل صحيح
[COLOR="red"]وتأكد ان من لديه اى معلومه سوف يساعدك[/COLOR] [/COLOR][/B][/CENTER]

medoalsogyr 11-14-2017 12:32 PM

رد: للقائمين على العمل في المنتدى هوحضراتكم مابتردوش غير ع الموضوعات السهله بس ياريت حد يعبرنا
 
الرسيفر kind star 999 he v2. الميني .اخد سوفت غلط لقيته اتحول لرسيفر سيناتور 888 والريموت مش شغال عليه متلغبط وكمان مفيس المنيو

محمد الطوخى 11-14-2017 03:11 PM

رد: للقائمين على العمل في المنتدى هوحضراتكم مابتردوش غير ع الموضوعات السهله بس ياريت حد يعبرنا
 
[COLOR=Red]اولا اذا اتكلمت بالاسلوب ده تانى سيتم ايقافك انت مش هتجبرنا نساعد مين ومين مش نسعده
وده اول واخر تنبيه لك
وبلاش تكرار للمواضيع فى اى اقسام اخره
وبعدين حضرتك بتحول للجهاز اى سوفت وخلاص بمزاجك من قبل ماتستشير احد وقبل ماتوضح العيب فى السوفت الاصلى للجهاز
وفى الاخر تقول محدش بيعبرك
مش حضرتك كنت طالب ملف قنوات فى الموضوعين دول لنفس الجهاز[/COLOR]
[URL="http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=2726673"]كنج ستار 999 ًالميني v2[/URL]

[URL="http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=2726057"]رسيفر كنج ستار 999 المينى hd v2[/URL]

[COLOR=Red]ايه اللى جد عليك [/COLOR]
??????

[COLOR=Red]الحل
لو عندك ريموت السينتور او استعين بيه حمل له السوفت الاصلى [URL="http://masrawysat.com/vb/showthread.php?t=2663812"]هنـــــــــــا[/URL][IMG]http://masrawysat.com/vb/showthread.php?t=2663812[/IMG]
وهيرجع زى ماكن وخلاص
او حمل له السوفت باللودر وكبل التحديث لو هو تبع صن بلص
او تشحن له الفلاشه بالمبرمجه[/COLOR]

medoalsogyr 11-14-2017 05:58 PM

رد: للقائمين على العمل في المنتدى هوحضراتكم مابتردوش غير ع الموضوعات السهله بس ياريت حد يعبرنا
 
اللى جد يابيه ان واحد ف منتداكم المحترم كان رافع الملف على انه ملف قنوات وبعد ماعملته لقيته كده

joe_sat 11-14-2017 08:43 PM

رد: للقائمين على العمل في المنتدى هوحضراتكم مابتردوش غير ع الموضوعات السهله بس ياريت حد يعبرنا
 
[QUOTE=medoalsogyr;1041816134]اللى جد يابيه ان واحد ف منتداكم المحترم كان رافع الملف على انه ملف قنوات وبعد ماعملته لقيته كده[/QUOTE]

[CENTER][B][COLOR="Blue"]اذا كان هذا الكلام صحيح ارجو ارفاق لينك الموضوع
بمشاركه جديده ليتم التاكد من صحة كلامك
[COLOR="Red"]عذرآ هذه قوانين المنتدى[/COLOR] [/COLOR][/B][/CENTER]


الساعة الآن 04:38 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd